Team

de mensen achter TSO-ASSISTENT

Achter TSO-ASSISTENT staat een bevlogen team met als missie het mooiste product voor de TSO te maken.

Een bevlogen team met een missie

TSO-ASSISTENT is een initiatief van Coen Schaap en Lex Warnies. Coen begon zijn loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige en ontwikkelde zich tot informatie-analist en webontwikkelaar. Lex is vormgever en als voormalig zorgend ouder, ervaringsdeskundige op het gebied van de tussenschoolse opvang. René en Roelie Morseld (UGS) zijn ervaren programmeurs en database-specialisten.

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Doel was de voordeligste, bruikbaarste en gebruiksvriendelijkste dienst te bieden. Na twee jaar voorbereiding lukte het in 2011 om voor een concurrerend bedrag een complete, gebruiksvriendelijke en aaibare dienst te leveren.

Servicegericht en innovatief

Innovatie staat hoog in het vaandel en feedback is dan ook zeer welkom. Zo blijft TSO-ASSISTENT bij de tijd en kan het voldoen aan kritische eisen. Alle gebruikers, maar ook potentiële gebruikers, zijn welkom met vragen en opmerkingen; zij krijgen supersnel antwoord.

Transparant en niet bindend

Coen en Lex hadden een systeem voor ogen waarbij slechts het feitelijk gebruik zou moeten worden betaald: what you use is what you pay! Met als resultaat géén abonnementsgeld, géén contractuele verplichting, géén instapkosten en géén updatekosten of andere verborgen kosten. De school of kinderopvangorganisatie kan ieder moment stoppen zonder nadelige financiële gevolgen: Vrijheid, blijheid!

Ontmoet het team


Member Image

Lex Warnies

Support, ontwikkeling en vormgeving TSO-ASSISTENT

Member Image

René en Roelie Morseld

Programmeren TSO-ASSISTENT
HTML, jQuery, PHP, JavaScript, SQL

Member Image

Coen Schaap

Ontwikkeling TSO-ASSISTENT
Hoofdredactie Overblijf Magazine